Lichtpuntjes

Ondersteuning van kinderen bij verlies

Lichtpuntjes Alphen aan den Rijn

Stichting Lichtjes in het Donker en jeugdorganisatie de Bende organiseren activiteiten voor kinderen die helpend kunnen zijn bij het omgaan met verlies. Eén keer per maand gaan we op reis naar Fonkelland, een eiland vol lichtpuntjes. Dit fantasieland is een plek speciaal voor kinderen. Het is een eiland waar altijd naar je geluisterd wordt, waar je volop mag vertellen of juist stil mag zijn, en waar je kunt spelen en delen met andere kinderen. Ga jij mee op ontdekkingsreis?

Over Lichtpuntjes

Fonkelland

Ga je mee naar Fonkelland, het eiland vol lichtpuntjes? Het is een eiland van rust en van avontuur. Een plek waar je mag praten, lachen, huilen, spelen, delen, dansen en zingen. Een plek waar je jezelf mag zijn en plezier kunt maken met andere kinderen.

Lees verder

Lichtjes in het Donker

Je bent welkom op de Oosterbegraafplaats in Alphen aan den Rijn voor een bezoek aan ‘Lichtjes in het Daglicht’ van dinsdag 2 t/m zondag 7 november, van zonsopgang tot zonsondergang, om een dierbare overledene te herdenken.

Lees verder

De organisatie

De organisatie van Lichtpuntjes wordt geheel gedragen door vrijwilligers. Zij weten zich ondersteund door een hecht netwerk van partners en sponsoren. Dankzij hun betrokkenheid kunnen de maandelijkse kinderactiviteiten plaatsvinden.

Lees verder

Activiteiten

Lichtpuntjes

Locatie: Oosterbegraafplaats, Verlengde Aarkade 22, Alphen aan den Rijn

Locatie: Binnenkort beschikbaar...

Locatie: Binnenkort beschikbaar...